Tractament de fisioteràpia manual a Reus

Salut per empreses

Quan una máquina d’una línea de producció s’espatlla, estalviem pocs dienrs a reparar-la, perquè d’això depen el nostre negoci.

Dediquem el mateix esforç a mantenir en bon funcionament les máquines més importants de la nostra empresa, els treballadors?

Les companyies busquem contractar a persones eficients.
Però, fem tot el possible per a que els empleats rendeixin al 100%?

No valorem la salut fins que arriba la malaltia

Thomas Fuller

Es conegut per tots que la salut física i emocional es clau per al rendiments físic i mental de les persones. A Aleus Clínic creiem fermament que les empreses deurien dedicar part dels seus esforços a millorar la salut dels seus treballadors, tenint com a objectiu final la productivitat.

Estudis demostren que els treballadors que tenen bona salut son més productius i redueixen les hores que necessiten per a realitzar les seves tasques

Què suposa per a una empresa la salut dels seus traballadors?

Cada any en Espanya, el cost total derivat de problemes de salut com l’estrès o el mal d’esquena, supera els 61.000 milions d’euros.Aquesta xifra podria reduir-se considerablement si s’implanten programes de salut i benestar a les empreses.

L’estalvi és de 2,73€ per cada euro destinat a programes de salut

Problemes d’esquena a la feina

Segons xifres recents, en els últims anys, entre un 20% i 40% de la gent major de 20 anys pateix mal d’esquena, i el percentatgeaugmenta amb l’edat, tant en homes com en dones.

El treball en oficina afecta a cervicals, espatlles i migranyes. En canvi, les feines més físiques com les que es fan dempeus o en les que es manipulen pesos tenen més afectació de lumbrs, pelvis i ciàtica.

Amés, les persones amb aquest tipus de problemes tenen major probabilitat de patir malalties com depresió i angoixa en el futur, amb una disminució del seu rendiment laboral, i baixes de fins a 12 i 18 mesos. Per tant, les empreses que poden previndre aquest tipus de mals en els seus treballadors, tindrán un futur més productiu.

Com afecta l’estrès al nostre cos?

En el mateix sentit, un altre dels grans problemes de salut en l’actualitat és l’estrès, tant per la propia feina com pel ritme de vida actual. L’estrès, ja sigui físic, mental o emocional perllongat en el temps provoca contractures, falta de concentració, baix rendiment, insomni i fins i tot problemes digestius com colon irritable o intoleràncies alimentàries… i genera un quadre inflamatori global que alhora accentua el mateix estrès.

“L’estrès afecta al sistema digestiu, i problemes al sistema digestiu augmenta l’estrès”

Aquesta situació acostuma a dur-nos a males eleccions alimentàries, i paradoxalment a dèficits nutricionals en un mon amb un gran accés a aliments. La falta de temps i de ganes per organitzar-nos es tradueix en un abús de productes processats, alcohol, refrescs ensucrats i dolços que augmentes el consum calòric i la inflamació crònica, essent la porta d’entrada a malalties metabòliques i cardiovasculars com el sobrepès i l’obesitat, la hipertensió arterial i el colesterol alt.

“Al igual que en l’esport, l’alimentació és clau per evitar lesions i millorar el rendiment”

Una dieta desequilibrada, con un dèficit de nutrients essencials i un excés de productes malsans, es relaciona amb cansament i fatiga crònica, falta de concentració i menor capacitat de raonament i presa de decisions.

Els treballadors que es senten més sans i que creuen fer el necessari per cuidar-se són els que agafen menys baixes laborals, i suposa un estalvi per a les empreses.

Tenim una bona noticia per a la teva empresa

Segons una enquesta recent de l’Associació Nacional d’Organitzacions d’Empleats Professionals (NAPEO), les empreses poden reduir els seus constos en atenció mèdica en un 15% mitjançant l’ús d’una estratègia de prevenció en salut i aconseguir:

  • Menors costos mèdics: aplicar un programa de salut per als traballadors requereix una petita inversió a curt termini, que redueix els costos d’una baixa laboral per part de l’empresa. Els càlculs indiquen que cada euro invertit en la salut del traballador retorna en 3,27€ per a l’empresa en aquest sentit.
    • Millorar la moral de los treballadors: Els treballadors que es senten cuidats por la seva empresa són més productius, es senten més satisfets amb els seus superiors i còmodes al seu lloc de treball. Això es tradueix en un millor tracte amb el scrlients, major productivitat i menor nombre d’accidents laborals.
  • Disminuir l’absentisme: quan un treballador no té bona salut augmenta els dies que no pot anar a treballar. Els programes de salut a les empreses es calculen amb un balanç de 2,73€ estalviats per cada euro invertit en la salut del treballador.
    • Disminuir el presentisme: quan un treballadors no es plenament productiu requereix més hores per realitzar la mateixa feina, la qual cosa augmenta el nombre d’hores dedicades al treball, més enllà del seu horari habitual. Aquest concepte es coneix com presentisme, i suposa un sobrecost important per a l’empresa, que freqüentment no es feu fàcilment reflectit en la seva comptabilitat.

COM PODEMS AJUDAR A LA TEVA EMPRESA AMB FISIOTERÀPIA, NUTRICIÓ I PSICOLOGIA?

A Aleus Clínic som especialistes en tractaments de salud integral. Utilitzem eines com la fisioteràpia, la nutrició i psicologia de forma personalitzada i adaptada a las necessitats de cada persona, per a provocar canvis sobre l’estil de vida que permetin recuperar o millorar la qualitat de vida tant física como mental dels traballadors.

“El millor tractament és una bona prevenció, perquè la millor manera de tractar una lesió és evitar que es produeixi”

Com més dies passen fins iniciar el tractament adeqüat, major és la probabilitat de que una lesió, alteració o problema tingui una evolució més lenta i la baixa laboral sigui més llarga.

Des d’Aleus Clínic oferim un tracte directe i sense llargues esperes, aplicant solucions que mostren resultats efectius des de l’inici del tractament.

ELS NOSTRES SERVEIS a Aleus Clínic, Reus 

  • Fisioterapia: massatge terapèutic, Inducció Miofascial, Terapia Manual, Punció Seca, Fibrolisis amb Ganxos, Craneo-Sacral, ATM i més.
  • Nutrición y PNIE: tractament de malalties metabòliques , sistema inmunològic, autoinmunitat, intoleràncies i afeccions intestinals. Educació nutricional. Format individual o en grup.
  • Psicología: ajuda en processos d’estrès, fatiga mental i emocional, lideratge, parlar en públic, teràpia de grup, millora de cohesió de grup.

Què milloren els nostres pacients amb els tractaments de Fisioterèpia, Nutrició i Psicologia?

Mal d’esquena i coll
Tendinitis d’espatlla
Lumbalgia i ciàtica
Sobrecarregues musculars i contractures
Problemes de columna i vèrtebres
Marejos
Mals de cap i migranya
Correcció de males postures
Ergonomia a la feina
Intoleràncies alimentàries
Alimentació desequilibrada

Cremor i acideca d’estòmac
Gastritis
Hernia de hiat
Colon irritable
Depuració hepàtica
Cansament i fatiga
Estrès
Insomni
Lideratge
Traumes i fòbies
Parlar en públic
Autoestima

Empreses que confien en nosaltres la salut dels seus treballadors.

Aquestes són algunes de les empreses que ja apliquen programes de salut amb els seus treballadors.

Gràcies a nosaltres, milloren la seva productivitat, i es beneficien en la seva comptabilitat.

fisioterapia para empresas
fisioterapia para empresas
fisioterapia para empresas
fisioterapia para empresas
×