Nutrició

Nutrició_Reus

La nutrició funcional és aquella que estudia l’origen de les alteracions i és capaç de proporcionar beneficis addicionals sobre la salut, més enllà del seu paper nutritiu, des del punt de vista energètic o calòric.

Conèixer els antecedents personals i familiars, la història clínica i els hàbits alimentaris donen molta informació per poder observar la salut del nostre pacient de forma global. A més a més, serà necessari tenir en compte els possibles factors desencadenants, com ara l’estrès, una infecció, un tractament farmacològic, una separació, un dol, etc. per entendre el moment on canvia l’estat de benestar cap a la malaltia.

A la nostra consulta, treballem conjuntament (pacient-nutricionista) per facilitar la recuperació i restablir el benestar, amb l’alimentació com la base principal del tractament. Les sessions es realitzen en un ambient proper i relaxat, amb temps per assolir els nous canvis proposats i utilitzant eines com la programació neurolingüística o el coaching nutricional.

×