Nutrició

Nutrició a Reus

El teu centre de nutrició a Reus

La nutrició funcional és aquella que estudia l’origen de les alteracions i és capaç de proporcionar beneficis addicionals sobre la salut, més enllà del seu paper nutritiu, des del punt de vista energètic o calòric.

MAR SORLÍ

NUTRICIONISTA I PNIE

El meu nom és Mar, sóc una apassionada de la meva família, la natura i un dels meus valors fonamentals és intentar fer (me) la vida més simple. Sóc valenciana, però actualment visc a Reus, ciutat que m’ha acollit des de fa anys, situada prop del mar i de la muntanya.

Des que vaig haver de decidir què volia fer a la meva vida, i encara que no tenia clar com fer-ho, sabia que ajudar era la base. Amb els anys, i després de diverses crisis professionals, he trobat un àmbit de la meva professió que m’apassiona i em sorprèn cada dia amb els avanços de la ciència i la seva rellevància sobre la salut (i el que ens queda per veure).

Conèixer els antecedents personals i familiars, la història clínica i els hàbits alimentaris donen molta informació per poder observar la salut del nostre pacient de forma global. A més a més, serà necessari tenir en compte els possibles factors desencadenants, com ara l’estrès, una infecció, un tractament farmacològic, una separació, un dol, etc. per entendre el moment on canvia l’estat de benestar cap a la malaltia.

A la nostra consulta, treballem conjuntament (pacient-nutricionista) per facilitar la recuperació i restablir el benestar, amb l’alimentació com la base principal del tractament. Les sessions es realitzen en un ambient proper i relaxat, amb temps per assolir els nous canvis proposats i utilitzant eines com la programació neurolingüística o el coaching nutricional.

Amb el següent enllaç podràs accedir al nostre calendari i reservar l’hora que millor s’ajusti als teus horaris.

×