Transport nens de forma segura

És freqüent que vingui a la nostra consulta de Fisioteràpia mares i pares amb algun tipus de dolor i lesions. Aquestes lesions, de manera directa o indirecta, estan relacionades amb el fet de sostenir els nens en braços. En ocasions ens expliquen que el dolor va aparèixer al treure o posar al nen a la cadireta del cotxe. Però d’altres, tot va començar al agafar-los del llit o del terra. I és que el transport dels nens acostuma a ser un factor important en aquests dolors.

Tot seguit us donem uns senzills consells per millorar el dia a dia en aquest aspecte

És important tenir present que aquests gestos són molt repetitius durant els primers anys de vida dels nostres nens. I per si fos poc, el pes del nadó va en augment cada dia. Això fa que al cap dels mesos aquest esforç sigui cada cop major, arribant a un punt que pot resultar potencialment perillós.

Per evitar tenir mal d’esquena per aquest motiu el millor tractament és la prevenció. Per això s’ha de procurar no fer esforços incorrectes per evitar que de sobte ens quedem enganxats. I si apareixen molèsties o tens dubtes consulta al teu fisioterapeuta.

Us deixem un vídeo molt il·lustratiu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya amb informació molt útil sobre el transport dels nens. En ell trobareu informació destacada sobre com fixar-los de forma segura al cotxe. A més aprendreu consells per no patir mals d’esquena al aixecar-los o al seure’ls al vehicle.

Els nens imiten tot el que fan els pares, i per tant és bo donar-los un bon exemple tenint cura de la nostra salut.


Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

×