Altres situacions o patologies
Som especialistes en el tractament de les intoleràncies alimentàries i alteracions digestives, però també pots contactar amb nosaltres per altres patologies o perquè vols fer un canvi dels teus hàbits alimentaris.

• Dietoteràpia per malalties i problemes de salut

Els tractaments nutricionals en aquests casos són més llargs i lents i requereixen d’una dieta ajustada segons la simptomatologia del problema de salut, que pot canviar en cada visita. Les visites de seguiment es poden programar cada 2-3 mesos (segons la patologia) i a cada visita es fa de nou una valoració de la malaltia i un reajustament de la dieta en funció dels símptomes i les millores de salut.

  • Cardiovasculars: hipertensió arterial, hiperlipèmia, síndrome metabòlic…
  • Patologies digestives: colon irritable, gastritis, reflux gastro-esofàgic, hernia de hiat, malaltia de Crohn, distensió abdominal, restrenyiment crònic…
  • Autoimmunes: fatiga crònica, fibromialgia, psoriaris, artritis reumatoide…
  • Lesions musculars amb inflamacions cròniques
  • Altres: osteoporosis, síndrome de l’ovari poliquístic (SOP), endometriosi, anèmia, àcid úric, malaltia pulmonar obstructiva crònica, migranya i dèficit de DAO…

• Tractament del sobrepès i l’obesitat

En aquestes visites es treballa per objectius i ens centrarem en la reducció del greix corporal, paràmetre principal en tots els tractaments de pèrdua de pes. L’èxit d’aquest tractament depèn d’una bona pauta dietètica adaptada completament als gustos i situació del pacient, però també del compromís del pacient per incorporar els canvis proposats per tal d’aconseguir un canvi d’hàbits alimentaris de per vida (es treballa amb estratègies de coaching nutricional i programació neurolingüística).

* Disposem d’un Programa integral de pèrdua de pes combinat amb el servei de psicologia per treballar l’alimentació i l’estat d’ànim (estrès, ansietat, depressió…), ja que és necessari treballar la causa del problema i la relació que tenim amb l’alimentació. A banda de les visites i el material, el programa inclou una polsera de registre d’activitat. Consulta als nostres professionals.

• Alimentació durant les diferents etapes de la vida (educació i RE-educació nutricional)

Augment de la fertilitat, pre-embaràs, embaràs, lactància, nutrició infantil, edat adulta, vellesa… es facilitaran menús equilibrats pels sopars en funció del que han menjat els nens al col·legi, receptes i alternatives d’esmorzars saludables per tota la família, etc.

×