Inici

Fisioteràpia a Reus
Centre de fisioteràpia, nutrició i psicologia a Reus
Fisioteràpia a Reus
Fisioteràpia a Reus

Un servei de fisioteràpia de qualitat en mans de professionals amb llarga experiència. La fisioteràpia es una disciplina de la salut que ofereix una alternativa per millorar la salut física en situacions de patologies i lesions, tant agudes com cròniques, mitjançant diverses tècniques físiques. 

La nutrició funcional és aquella que estudia l’origen de les alteracions i és capaç de proporcionar beneficis addicionals sobre la salut, més enllà del seu paper nutritiu, des del punt de vista energètic o calòric.

Salut integrativa: fisioteràpia, nutrició i psicologia.

Una gran eina per millorar la salut de les persones

Quan parlem de Salut Integrativa ens referim a un mètode d’enfocar el tractament de la salut des de diversos punts de vista. Integrem els tractament de salut nutricional, metabólica, física i mental, per tal de trobar solucions a problemes complexes en la salut de les persones.

La salut és un estat de complet benestar físic i mental. La nostra finalitat és aconseguir restablir aquest equilibri, a nivell psico-emocional, musculo-esquelètic i bioquímic, i ensenyar a escoltar activament al cos per tal de prevenir la malaltia. La Salut Integrativa és una nova forma d’entendre la salut i la malaltia que et situa com a centre del procés de curació.

Amb l’objectiu de tractar al pacient “com un tot”, Aleus Clínic fusionem les tres àrees terapèutiques (psicologia, fisioteràpia i nutrició) per promoure i restablir l’equilibri de l’organisme, creant l’ESPAI TERAPÈUTIC PSICOFISIONUTRICIONAL.

Oferim un tracte personalitzat, amb temps suficient per visita, sense presses. Treballant aquestes àrees aconseguim millorar la salut i la qualitat de vida, sense abusar dels fàrmacs i com a complement bàsic de la medicina.

“L’equip d’Aleus Clínic oferim un tracte humà i proper, tractem a les persones, més enllà de les seves malalties”

[wp_show_posts id=”1556″]

 Centre ECOLÒGIC

Aleus Clínic ens preocupem pel medi ambient, i per aquest motiu duem a termes les següent iniciatives per poder fer la nostra feina amb el menor impacte mediambiental possible:
– Tota l’electricitat que consumim prové d’energies renovables.
– Bebem aigua d’osmosis. D’aquesta manera reduïm l’ús de plàstics.
– Fem servir sistemes per reduïr l’ús d’aigua als banys i aixetes.
Tot el paper que fem servir, a l’oficina i al bany, és d’origen reciclat i de fonts ecològiques.
– Fem servir sabó sense parabens ni colorants, i el comprem en envasos grans per reduir els plàstics.
– Mantemin un entorn verd amb plantes naturals.

TESTIMONIS

Dels millors centres que conec. Servei molt atent i proper, cosa que és d’agrair quan vas amb dolor a aquests llocs. Resultats sempre genials. Fisioteràpia de referència.” Jordi Vaca   “Moltíssimes gràcies per aquesta iniciativa.Dir que he quedat molt contenta amb el Repte 30 dies sense sucre organitzat a l’Aleus Clínic. Jo era una addicta total als sucres afegits i em semblava impossible, però he aconseguit reduir-los moltíssim.Els primers tres dies, em trobava bé, però tenia com una sensació de mareig constant, no de gana ni de malestar, però anava com en un núvol, de veritat! Ara sóc conscient que prenia molt de sucre afegit i crec que vaig passar per un ” mono” total. A partir del 4rt dia ja em vaig acostumar al nou estil de vida (cal dir que vaig treure’m el sucre des del minut 1 de cop). Ho he notat moltíssim a nivell d’estat d’ànim, abans tenia la necessitat de menjar alguna cosa dolça si havia tingut un dia més complicat, i si no tenia dolç estava com ” de bajón”, ho dic i em sembla surrealista, però era així!! A partir d’ara vull continuar amb aquest nou i saludable estil de vida!!! de tant en tant a ningú li amarga un dolç!!! però no de manera habitual, a diari i sense control!!” Noelia Sabaté   “La meva experiència amb la intolerància a la fructosa i sorbitol és molt positiva. Vaig arribar a la consulta fatal, amb vòmits, diarrea, mal de panxa… i gràcies a la Mar, amb unes pautes a seguir i un tractament personalitzat, puc dir que a dia d’avui puc tornar a menjar de tot! Estic molt contenta i ho recomano a tothom” Lorena Llana

CONTACTA

Per a més informació no dubtis a contactar amb nosaltres.
Estarem encantants de poder ajudar-te

×