Som el teu centre de Fisioteràpia a Reus

Un servei de qualitat en mans de professionals amb llarga experiència

La fisioteràpia es una disciplina de la salut que ofereix una alternativa per millorar la salut física en situacions de patologies i lesions, tant agudes com cròniques, mitjançant diverses tècniques físiques.

La fisio es caracteritza per aplicar tractament físics amb l’objectiu de reduir dolor, millorar la mobilitat i recuperar lesions.

Posem al teu abast un gran servei de fisioteràpia a Reus. Fisioteràpia al teu abast

La fisioteràpia té com a objectiu facilitar, mantenir i recuperar la màxima funcionalitat i mobilitat de les persones

El nostre equip de fisioteràpia treballa sempre oferint les millors opcions per a cada cas. La nostra filosofia és indagar en la causa que origina el dolor del pacient, per poder tractar-lo des de l’arrel. Millorant així tant els símptomes com corregint els punts claus per evitar així que torni a aparèixer. A Aleus Clínic no ens agrada “posar un pegat” quan alguna cosa no funciona correctament. El que ens agrada és arreglar-ho i fer que el teu cos recuperi l’equilibri biomecànic.

Sabies que un mal de coll pot estar ocasionat per una alteració en la mandíbula?

T’has plantejat que les sabates que fas servir en el dia a dia poden tenir relació amb el teu mal d’esquena? Sabíeu que la majoria de mal de la cama i peu tenen el seu origen en la columna lumbar? T’havien dit mai que el dolor que pateixes ara pot ser la conseqüència d’una lesió que vas patir fa anys? O que la lesió que tens ara mateix pot ser la causa d’un dolor més important en el futur? Això i molt més és el que analitzem a la nostra consulta.

Tractaments manuals totalment personalitzats

Tractament de ganxos (Fibrolisis Diacutania)

Estudiem el teu cas i dissenyem el millor tractament

Ens pots trobar a Google Maps!

TRACTAMENTS

Tots els nostres tractaments són individuals i personalitzats. Això és així gràcies a una primera visita en la qual, a més del tractament, es realitza una exploració i valoració de l’estat del sistema articular i muscular. Tot amb l’objectiu de detectant els punts a tractar i dissenyant així el millor tractament per a cada cas.

Amb els nostres tractaments de fisioteràpia apliquem una acurada combinació de diverses tècniques apreses durant anys d’experiència

En els tractaments apliquem les següents tècniques: PUNCIÓ SECA pel tractament de la Síndrome de Dolor Miofascial. Fibrólisis DIACUTANIA (tècnica de Ganxos). MANIPULACIONS ARTICULARS. CORRECCIÓ POSTURAL. TRACTAMENT DE L’ARTICULACIÓ TEMPOROMANDIBULAR (ATM). Kinesiotape. DRY Cupping (Ventoses), entre d’altres. A més, constantment assistim a cursos i congressos per aprendre noves tècniques, i així seguir millorant dia rere dia el nostre servei.

• FISIOTERAPIA ESPORTIVA

Una situació que cap esportista vol patir és haver de parar per una lesió

És per això que oferim un servei de seguiment per a esportistes. Som experts en el maneig de corredors, ciclistes, triatletes i esportistes d’alt rendiment… Evitant així que la pràctica esportiva es pugui veure interrompuda per algun dolor o lesió imprevista. I si no pateixes cap lesió, et podem ajudar a prevenir-les i millorar el teu rendiment!

• ANÀLISI BIOMECANIC DEL CORREDOR

Són molts els corredors que entrenen moltes hores sense plantejar-se si ho fan de manera correcta

De vegades sense pensar si podrien millorar el rendiment amb la biomecànica o si la seva manera de córrer els pot ocasionar alguna lesió en el futur.

És per això que oferim un servei exclusiu de ANÀLISI BIOMECÀNIC DEL CORREDOR. Analitzem i detectem els punts a millorar en la pràctica esportiva, i vam dissenyar un pla de millora del gest de la cursa. Aconsellem sobre la càrrega biomecànica o el tipus de calçat més idoni per a cada cas. A més d’oferir consells perquè puguis gaudir més encara de l’esport que t’agrada amb salut i tranquil·litat.