Tarifes

Cada servei disposa d’unes tarifes diferents, sempre el més ajustades possible al treball que comporta pel professional:

*Les activitats terapèutiques i les formacions tenen diferents quotes d’inscripció. Podeu consultar els preus aquí.

VAL REGAL

En cas que vulguis regalar algun dels nostres serveis consulta pels nostres VALS REGALS.

¿Per què no fem ofertes amb els nostres serveis de consulta (fisioteràpia, nutrició integrativa, psicologia clínica)?

Potser alguna vegada has anat a un altre centre, professional o a través d’Internet i t’han ofert preus molt reduïts o fins i tot visites gratuïtes.

Nosaltres no estem a favor d’aquest tipus d’ofertes per diversos motius:

  • Valorem la nostra feina, per la qual seguim invertint diners i temps en formacions, mitjançant cursos d’especialització i Màsters, que ens permeten oferir un servei d’alta qualitat i actualitzat segons els últims avançaments científics.
  • Som professionals col·legiats i amb una gran experiència en l’àmbit clínic i ens sentim ètica i moralment compromesos amb la nostra professió, exercint unes correctes pràctiques laborals.
  • Oferim un tracte personalitzat i professional, amb materials elaborats per nosaltres i no amb màquines que automatitzin la nostra feina i tractin a tots els pacients per igual. A més, la nostra feina no acaba després de cada visita, ja que requereix d’hores de preparació i estudi de cada cas.
  • Tenim unes despeses fixes que formen part del nostre dia a dia. Una visita inclou la despesa del lloguer de l’espai, la llum, els permisos sanitaris, el mobiliari, el material utilitzat, el temps invertit i els coneixements aplicats, entre d’altres.
  • No cobrem en funció del temps, sinó en funció dels nostres coneixements.