Tarifes

QUANT COSTA UNA VISITA AMB ELS PROFESSIONALS DEL NOSTRE CENTRE?

A continuació et detallem les nostres tarifes en funció del servei que necessitis. Si necessites la combinació de diversos serveis, contacta amb nosaltres i et farem un pressupost personalitzat.

FISIOTERÀPIA

Primera visita

41
  •  Valoració general del sistema muscular y articular, tant d’aquelles estructures que estan causant la lesió, com d’aquelles que poden estar relacionades de manera directa o indirecta
  • Estudi de les situacions ambientals i del dia a dia que poden influenciar en el problema que causa el dolor. D’aquesta manera es millora l’efectivitat del tractament
  • Inici del tractament i pauta de les sessions de seguiment ( en cas de que sigui necessari)

Visites de seguiment

35
  • Seguiment del tractament personalitzat

NUTRICIÓ INTEGRATIVA

Consulta individual

45

*Les visites amb la Mar no substitueixen els tractaments mèdics, per tant, no es realitza una modificació de la medicació sota cap circumstància. Recorda consultar amb el teu metge de confiança qualsevol dubte respecte al canvi alimentari o els suplements naturals.

Per assessoria, elaboració de menús, tallers i formacions, contacta amb nosaltres i et farem un pressupost personalitzat.

PSICOLOGIA

Consulta individual

45

VAL REGAL

En cas que vulguis regalar algun dels nostres serveis, consulta pels nostres VALS REGALS

¿Per què no fem ofertes amb els nostres serveis de consulta?

Potser alguna vegada has anat a un altre centre, professional o a través d’Internet i t’han ofert preus molt reduïts o fins i tot visites gratuïtes.

Nosaltres no estem a favor d’aquest tipus d’ofertes per diversos motius:

  • Valorem la nostra feina, per la qual seguim invertint diners i temps en formacions, mitjançant cursos d’especialització i Màsters, que ens permeten oferir un servei d’alta qualitat i actualitzat segons els últims avançaments científics.
  • Som professionals col·legiats i amb una gran experiència en l’àmbit clínic i ens sentim ètica i moralment compromesos amb la nostra professió, exercint unes correctes pràctiques laborals.
  • Oferim un tracte personalitzat i professional, amb materials elaborats per nosaltres i no amb màquines que automatitzin la nostra feina i tractin a tots els pacients per igual. A més, la nostra feina no acaba després de cada visita, ja que requereix d’hores de preparació i estudi de cada cas.
  • Tenim unes despeses fixes que formen part del nostre dia a dia. Una visita inclou la despesa del lloguer de l’espai, la llum, els permisos sanitaris, el mobiliari, el material utilitzat, el temps invertit i els coneixements aplicats, entre d’altres.
  • No cobrem en funció del temps, sinó en funció dels nostres coneixements.