Mar Sorlí Aguilar

Nutricionista

El meu nom és Mar, sóc una apassionada de la meva família, la natura i un dels meus valors fonamentals és intentar fer (me) la vida més simple. Sóc valenciana, però actualment visc a Reus,  ciutat que m’ha acollit des de fa anys, situada prop del mar i de la muntanya.

Des que vaig haver de decidir què volia fer a la meva vida, i encara que no tenia clar com fer-ho, sabia que ajudar era la base. Amb els anys, i després de diverses crisis professionals, he trobat un àmbit de la meva professió que m’apassiona i em sorprèn cada dia amb els avanços de la ciència i la seva rellevància sobre la salut (i el que ens queda per veure).

Em considero una persona oberta de ment, i m’agrada observar i entendre el cos humà en global, en el qual tot aquesta interconnectat. La meva missió és ajudar a les persones a fer un “clic” que els permeti recuperar la seva salut i la meva eina principal és l’alimentació.

Per a això, he creat una nova metodologia basada en la nutrició funcional, el Mètode Digest, amb el qual estic ajudant a centenars de persones amb problemes digestius (intoleràncies alimentàries, còlon irritable, colitis ulcerosa, celiaquia, restrenyiment crònic…) a regenerar el seu estat digestiu i a solucionar els seus símptomes des de l’arrel.

A més, actualment sóc professora associada de la Universitat Rovira i Virgili i tinc una consulta pròpia on treballo colze a colze amb un gran equip humà i professional.

  • Doctora en Biomedicina 
  • Máster en Nutrición y Metabolismo
  • Postgrado en Psiconeuroinmunoendocrinologia y Nutrición ortomolecular
  • Diplomada en Nutrición Humana y Dietética. Número de colegiada CAT000204