Fisioteràpia

La Fisioteràpia és una disciplina de la Salut que ofereix una alternativa terapèutica no farmacològica, per millorar la salut física en situacions de patologies i lesions, tant agudes com cròniques, mitjançant diverses tècniques físiques. La Fisioteràpia té com a objectiu facilitar, mantenir i recuperar la màxima funcionalitat i mobilitat de l’individu.

El nostre equip de Fisioteràpia treballa sempre oferint les millors opcions per a cada cas. La nostra filosofia és indagar en la causa que origina el dolor del pacient, per a poder tractar-lo des de l’arrel. Millorant així tant els símptomes com corregint els punts claus per evitar així que torni a aparèixer. A Aleus Clínic no ens agrada “posar un pedaç” quan alguna cosa no funciona correctament. El que ens agrada és arreglar-ho i fer que el teu cos recuperi l’equilibri biomecànic.

Sabies que un dolor de cervicals pot ser ocasionat per una alteració a la mandíbula?

T’has plantejat mai que les sabates que fas servir en el dia a dia poden tenir relació amb el teu mal d’esquena? Sabies que la majoria de dolor de la cama i peu tenen el seu origen a la columna lumbar? T’havien dit mai que el dolor que pateixes ara pot ser la conseqüència d’una lesió que vas patir fa anys? O que la lesió que tens ara mateix pot ser la causa d’un dolor més important en el futur? Això i molt més és el que analitzem a la nostra consulta.

Tots els nostres tractaments són individuals i personalitzats. Això és així gràcies a una primera visita en què, a més del tractament, es realitza una exploració i valoració de l’estat del sistema articular i muscular. Tot amb l’objectiu de detectant els punts a tractar i dissenyant així el millor tractament per a cada cas.

Amb els nostres tractaments apliquem una curosa combinació de nombroses tècniques que hem aprés i perfeccionat al llarg dels anys d’experiència.

En els tractaments apliquem les següents tècniques: PUNCIÓ SECA pel tractament de la Síndrome de Dolor Miofascial. FIBROLISIS DIACUTANIA (tècnica de Ganxos). MANIPULACIONS ARTICULARS. CORRECCIÓ POSTURAL. TRACTAMENT DE L’ARTICULACIÓ TEMPOROMANDIBULAR (ATM). KINESIOTAPE. DRY CUPPING (Ventoses), entre d’altres. A més constantment assistim a cursos i congressos per aprendre noves tècniques i així seguir millorant dia rere dia el nostre servei.

Una situació que cap esportista vol patir és haver-se d’aturar a causa d’una lesió

És per això que oferim un servei de seguiment per a esportistes. Som experts en el tractaments de corredors, ciclistes, triatletes i esportistes d’alt rendiment … Evitant així que la pràctica esportiva es pugui veure interrompuda per algun dolor o lesió imprevista. I si no pateixes cap lesió, et podem ajudar a previndre-les i a millorar el teu rendiment!

Son molts els CORREDORS que entrenen moltes hores sense plantejar-se si ho fan de manera correcta

En ocasions sense pensar si podrien millorar el rendiment amb la biomecànica o si la seva manera de córrer els pot ocasionar alguna lesió en el futur.

És per això que oferim un servei exclusiu d’ANÀLISI BIOMECÀNIC DEL CORREDOR. Analitzem i detectem els punts a millorar en la pràctica esportiva, i dissenyem un pla de millora del gest de la cursa. Aconsellem sobre la càrrega biomecànica o el tipus de calçat més idoni per a cada cas. A més d’oferir consells per a que puguis gaudir més encara de l’esport que t’agrada amb salut i tranquil·litat.