Equip


Néstor Muñoz Claret

Fisioteràpia


Linkedin


Twitter


Mar Sorlí Aguilar

Nutrició integrativa


Linkedin


MªElena Aguayo Mejia

Psicologia


Linkedin


Anna Sorlí Aguilar

Estimulació musical


Facebook

Al teu servei

NÉSTOR MUÑOZ CLARET
MAR SORLI AGUILAR
Mª ELENA AGUAYO MEJIA
ANNA SORLÍ AGUILAR
NÉSTOR MUÑOZ CLARET

Diplomat en Fisioteràpia per la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Postgrau d’especialista universitari en Síndrome del Dolor Miofascial per la URV.

Especialista en Tècniques Manipulatives del sistema muscular i esquelètic.

Especialista en la Clínica del Corredor.

Activitats Docents:

Professor del grau de Fisioteràpia a la URV impartint Biomecànica i Tractament en Especialitat Clínica.

Llarga experiència com a fisioterapeuta en traumatologia i tractament del Dolor, a més ha format part d’equips mèdics en tractament esportiu professional.

Membre del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (Núm. 8301).

MAR SORLI AGUILAR

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica (2007). Màster en Nutrició i Metabolisme (2010). Doctora Cum Laudem en Biomedicina (2016) per la Universitat Rovira i Virgili (URV) amb la tesi ‘Marcadors d’adipositat, patrons dietètics i funció pulmonar en subjectes fumadors sense malaltia respiratòria’. Postgrau en Psiconeuroinmunoendocrinologia i Nutrició Ortomolecular per la Universitat de Barcelona (UB) 2015-2016.

Activitats Docents:

Professora associada del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (URV), 2009-2010.

Docent en cursos de promoció de la Salut per professionals de l’Atenció Primària (Reus), 2013-2016.

Activitats investigadores:

Del 2008 al 2011 va formar part de la Unitat de Nutrició de la URV. Dietista-Nutricionista del treball de camp de l’estudi PREDIMED (Prevenció amb Dieta MEDiterrània). Posteriorment es va incorporar a la Unitat de Recerca del CAP Sant Pere com a personal investigador de suport responsable de l’estudi RESET-DIET. Beca predoctoral de l’Institut d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP) Jordi Gol, 2011-2015.

Publicat més de 10 articles científics en revistes internacionals amb alt factor d’impacte. Com a resultat ha presentat diverses ponències en congressos nacionals i internacionals.

Premi de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA). Otorgat per l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), any 2010. Premi Estratègia NAOS 2014 i Premi Dietista de l’any 2010, com a membre de l’equip de dietistes de l’estudi PREDIMED.

Membre del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CAT000204).

Mª ELENA AGUAYO MEJIA

Psicòloga per la Pontificia Universidad Javeriana Bogotá-Colombia. Màster en Formació de Formadors per la UPC. Postgrau en Educació Emocional per la UB. Terapeuta Gestalt per l’Institut Gestalt de Barcelona. És experta en Intel·ligència emocional i Teràpia de Parella. També ha realitzat formació avançada en Psicologia Integrativa, Mindfulness i MBSR, Constelacions Familiars i Programació Neurolingüística.

Amb 32 anys d’experiència internacional com a conferenciant, consultora i formadora en empresa privada. En l’administració pública desenvolupa programes en l’aplicació de d’intel·ligència emocional i acompanyant equips en l’assoliment d’objectius.

Lidera tallers experiencials que faciliten el creixement personal-professional i acompanya processos personals en consulta privada des de fa més de 25 anys.

Col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (Núm. 15714).

ANNA SORLÍ AGUILAR

Saxofonista i Pedagoga Musical formada al Reial Conservatori Superior de Música de Madrid.

Màster en Psicologia de l’Educació per la Universitat Autònoma de Madrid. Especialista en la primera infància (0-6 anys).

Especialista en pedagogies alternatives musicals: Music Mind Games, Dalcroze, Orff, Max& Mia i Gordon.