Equip

Néstor Muñoz Claret

Fisioteràpia

Mar Sorlí Aguilar

Nutrició integrativa

MªElena Aguayo Mejia

Psicologia

Anna Sorlí Aguilar

Estimulació musical

Diplomat en Fisioteràpia per la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Postgrau d’especialista universitari en Síndrome del Dolor Miofascial per la URV.

Especialista en Tècniques Manipulatives del sistema muscular i esquelètic.

Especialista en la Clínica del Corredor.

Activitats Docents: Professor del grau de Fisioteràpia a la URV impartint Biomecànica i Tractament en Especialitat Clínica.

Llarga experiència com a fisioterapeuta en traumatologia, docència universitària i tractament esportiu d’alt nivel.

Membre del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (Núm. 8301).

 

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica (2007), Màster en Nutrició i Metabolisme (2010) i Doctora Cum Laudem en Biomedicina (2016) per la Universitat Rovira i Virgili (URV) amb la tesi ‘Marcadors d’adipositat, patrons dietètics i funció pulmonar en subjectes fumadors sense malaltia respiratòria’. Postgrau en Psiconeuroinmunoendocrinologia i Nutrició Ortomolecular per la Universitat de Barcelona (UB) 2015-2016.

Activitats Docents: Professora associada del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (URV), 2009-2010.

Docent en cursos de promoció de la Salut per professionals de l’Atenció Primària (Reus), 2013-2016.

Activitats investigadores: del 2008 al 2011 va formar part de la Unitat de Nutrició de la URV, com a dietista-nutricionista del treball de camp de l’estudi PREDIMED (Prevenció amb Dieta MEDiterrània). Posteriorment es va incorporar a la Unitat de Recerca del CAP Sant Pere com a personal investigador de suport responsable de l’estudi RESET-DIET, amb una beca predoctoral de l’Institut d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP) Jordi Gol, 2011-2015.

Publicat més de 10 articles científics publicats en revistes internacionals amb alt factor d’impacte i diverses ponències en congressos nacionals i internacionals.

Premi de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA), otorgat per l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), any 2010. Premi Estratègia NAOS 2014 i Premi Dietista de l’any 2010, com a membre de l’equip de dietistes de l’estudi PREDIMED.

Membre del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CAT000204).

Psicòloga per la Pontificia Universidad Javeriana Bogotá-Colombia, Màster en Formació de Formadors per la UPC, Postgrau en Educació Emocional per la UB, Terapeuta Gestalt per l’Institut Gestalt de Barcelona. Experta en Intel·ligència emocional i Teràpia de Parella. Formada en Psicologia Integrativa, Mindfulness i MBSR, Constelacions Familiars i Programació Neurolingüística.

Amb 32 anys d’experiència internacional com a conferenciant, consultora i formadora en empresa privada i en l’administració pública, desenvolupant programes en l’aplicació de d’intel·ligència emocional i acompanyant equips en l’assoliment d’objectius.

Lidera tallers experiencials que faciliten el creixement personal-professional i acompanya processos personals en consulta privada des de fa més de 25 anys.

Col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (Núm. 15714).

Saxofonista i Pedagoga Musical formada al Reial Conservatori Superior de Música de Madrid.

Màster en Psicologia de l’Educació per la Universitat Autònoma de Madrid amb especialitat en la primera infància (0-6 anys).

Especialista en pedagogies alternatives musicals: Music Mind Games, Dalcroze, Orff, Max& Mia i Gordon.