El centre

foto_centre bn

La salut es defineix com un estat de complet benestar físic i mental i no solament com l’absència de malaltia. Sota aquesta premissa, la nostra finalitat és aconseguir restablir aquest equilibri, a nivell psico-emocional (psicologia), musculo-esquelètic (fisioteràpia) i bioquímic (nutrició), a llarg termini i ensenyar a escoltar activament al cos per tal de prevenir la malaltia. La Salut Integrativa és una nova forma d’entendre la salut i la malaltia que situa a l’ésser humà com a centre del procés de curació. Salut Integrativa

foto_centre3 bn

Amb l’objectiu de tractar al pacient «com un tot», al Aleus Clínic fusionem les tres àrees terapèutiques (psicologia, fisioteràpia i nutrició) per promoure i restablir l’equilibri de l’organisme, creant l’ESPAI TERAPÈUTIC PSICOFISIONUTRICIONAL.

foto_centre1b bn

A l’Aleus Clínic oferim un tracte personalitzat, amb temps suficient per visita. Treballar aquestes àrees aconseguim millorar la salut i la qualitat de vida, sense abusar dels fàrmacs i com a complement bàsic de la medicina.