Consells per transportar nens

És freqüent que vingui a la nostra consulta de Fisioteràpia mares i pares amb algun tipus de dolor i lesions, les quals, de manera directa o indirecta, estan relacionades amb el fet de sostenir els nens en braços, o que va aparèixer al treure o posar al nen a la cadireta del cotxe i al agafar-lo del llit o del terra.

És important tenir present que aquests gestos són molt repetitius durant els primers anys de vida dels nostres nens, i que per si fos poc, el pes del nadó va en augment cada dia, i al cap dels mesos fa que aquest esforç sigui cada cop major.

Per evitar tenir mal d’esquena per aquest motiu el millor tractament és la prevenció: s’ha de procurar no fer esforços incorrectes per evitar que de sobte ens quedem enganxats, i si apareixen molèsties o tens dubtes consulta al teu fisioterapeuta.

Us deixem un vídeo molt il·lustratiu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya sobre la millor forma de transportar els nens, com fixar-los de forma segura al cotxe, a més de consells per no patir mals d’esquena al aixecar-los o al seure’ls al vehicle.

Els nens imiten tot el que fan els pares, i per tant és bo donar-los un bon exemple tenint cura de la nostra salut.

Publicado en Blog, Fisioterapia y etiquetado , , , , , , , .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *