Fisioterapia

La Fisioteràpia és una disciplina de la Salut que ofereix una alternativa terapèutica no farmacològica, per millorar la salut física en situacions de patologies i lesions, tant agudes com cròniques, mitjançant diverses tècniques físiques. La Fisioteràpia té com a objectiu facilitar, mantenir i recuperar la màxima funcionalitat i mobilitat de l’individu.

El nostre equip de Fisioteràpia treballa sempre oferint les millors opcions per a cada cas. La nostra filosofia és indagar en la causa que origina el dolor del pacient, per a poder tractar-lo des de l’arrel, millorant tant els símptomes com corregint els punts claus per evitar així que torni a aparèixer. A Aleus Clínic no ens agrada “posar un pedaç” quan alguna cosa no funciona correctament, el que ens agrada és arreglar-ho i fer que el teu cos recuperi l’equilibri biomecànic.

Sabies que un dolor de cervicals pot ser ocasionat per una alteració a la mandíbula? T’has plantejat mai que les sabates que fas servir en el dia a dia poden tenir relació amb el teu mal d’esquena? Sabies que la majoria de dolor de la cama i peu tenen el seu origen a la columna lumbar? T’havien dit mai que el dolor que pateixes ara pot ser la conseqüència d’una lesió que vas patir fa anys? O que la lesió que tens ara mateix pot ser la causa d’un dolor més important en el futur? Això i molt més és el que analitzem a la nostra consulta.

Tots els nostres tractaments són individuals i personalitzats. Això és així gràcies a una primera visita en què, a més del tractament, es realitza una exploració i valoració de l’estat del sistema articular i muscular, detectant els punts a tractar i dissenyant així el millor tractament per a cada cas.

Amb els nostres tractaments apliquem una curosa combinació de nombroses tècniques que hem aprés i perfeccionat al llarg dels anys d’experiència. És per això que apliquem tècniques com la PUNCIÓ SECA pel tractament de la Síndrome de Dolor Miofascial, FIBROLISIS DIACUTANIA (tècnica de Ganxos), MANIPULACIONS ARTICULARS, CORRECCIÓ POSTURAL, TRACTAMENT DE L’ARTICULACIÓ TEMPOROMANDIBULAR (ATM), KINESIOTAPE, DRY CUPPING (Ventoses), entre d’altres. A més constantment assistim a cursos i congressos per aprendre noves tècniques i així seguir millorant dia rere dia el nostre servei.

Una situació que cap esportista vol patir és haver-se d’aturar a causa d’una lesió. És per això que oferim un servei de seguiment per a esportistes en que realitzem tractaments de manteniment per corredors, ciclistes, triatletes, gimnastes… Evitant així que la pràctica esportiva es pugui veure interrompuda per algun dolor o lesió imprevista. I si no pateixes cap lesió, et podem ajudar a previndre-les i a millorar el teu rendiment!

Son molts els CORREDORS que entrenen moltes hores sense plantejar-se si ho fan de manera correcta, si podrien millorar el rendiment amb la biomecànica o si la seva manera de córrer els pot ocasionar alguna lesió en el futur.

És per això que oferim un servei exclusiu d’ANÀLISI BIOMECÀNIC DEL CORREDOR, en que analitzem i detectem els punts a millorar en la pràctica esportiva, i dissenyem un pla de millora del gest de la cursa, la càrrega biomecànica o el tipus de calçat més idoni per a cada cas, a més d’oferir consells per a que puguis gaudir més encara de l’esport que t’agrada amb salut i tranquil·litat.